Vilka var dom?

Hejsan! För ganska länge sedan stog jag och sjöng i mitt rum. Helt plötsligt i ögonvrån såg jag en man stå och tittade på mig. Han var helt svart. Jag såg att han hade en hatt på sig. Men när ja tittade dit så försvann han. aa det var ingen där. En annan dag satt jag vid datorn här hemma och ja såg en ganska kraftig man komma upp för trappan i ögonvrån. Han försvann han med när jag tittade dit. Det var inte samma män.. Vilka var dom här två? Varför visade dom sig för mig? Kram Hanna

Hej Hanna! Det verkar vara två män med makt- präst, fogde, polis odyl- och de vill dig inget de är mer som ekon från svunnen tid. Troligtvis har något hänt på platsen du bor på som de inte kunde glömma och det är det de upplever då du ser dem. Inget att vara rädd för. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *