Vill bli lycklig

Hej vännen! Jag har en konstant inre oro i mitt liv, vill vara den glada o roliga människan jag en gång var! Kan du ge mig nåt råd hur jag ska gå till väga med mitt sk förhållande/liv, snälla, är verkligen i behov av att få veta! Sen har jag en liten undran om vem eller vilka som hälsar på mig hemma, min älskade vovve e´lite skrajsen av sig vissa stunder o jag vill jättegärna hjälpa "mitt hjärta" att inte vara så nervös av sig, eller påverkar jag honom negativt? Massor med kramar o tack på förhand

Hej! För att du ska kunna hjälpa "ditt hjärta" måste du vara lugn i dig själv först. Att meditera är ett bra sätt att börja på då du kan se ditt inre och se din oro. Se dig själv i spegeln varje morgon och säg till dig själv att du är en positiv människa. Vet du inte hur du ska komma igång skicka till mitt spökhus och jag skickar dig ett dokument om att meditera. Du kan inte göra något positivt så länge du är negativ i dig själv! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *