Vill du hjälpa mig?

Hej! Har inte mått så bra på sistone… undrar om det finns nått som vill sägas till mig,har jag nån hos mig? Kram…

Hej Jennie! Jag kan känna att din energi har tagit slut och att du är i en svacka där allt känns motigt och tungt. Jag kan dock inte uppfatta att det är några energier av tex andar som får dig nedstämd,ofocuserad och trött utan att detta beror på andra saker som sker i ditt liv. När man inte mår bra så känner man sig lätt ensam,men du liksom alla andra har en eller flera guider vid sin sida som följer dig även om du inte känner av dessa. Vad jag kan uppfatta så är detta "en period" som du går igenom och att det är vikigt att du är nogrann med att fylla på med energi så du inte fastnar i detta "tillstånd" och tex utvecklar en depression. Jag kan bara ge dig rådet att tex försöka fylla på ditt energiföråd med vitamintillskott,berocka,blutensaft,ginseng,rosenrot och försöka få så mycket frisk luft som möjligt. Prata med de vänner du har istället för att hålla tankar och känslor inom dig. Låt dem veta att du just nu inte mår bra. Låta dem få komma med "goda råd" och ge dig avlastning i din vardag. Som sagt,du är aldrig ensam,men vissa perioder i livet måste man på ett eller annat sätt ta sig igenom "för egen maskin" och detta är en sådan period för dig. Hör gärna av dig igen framöver om det är något mer du vill fråga om! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *