Vill ersätta mig!

Hej! Jag skulle bli väldigt glad om du kunde svara på min fråga o helst så snabbt som möjligt. Det gäller min sambos "vän", han är gift med en thailändska som han bor tillsammans med här i Sverige o jag har aldrig varit accepterad av "vännen" för jag känner hela tiden att han o hans fru vill ha bort mig o ersätta mig med någon väninna till henne. Min sambo tycker jag är löjlig men som jag sa så är jag aldrig bjuden hem till dom tex (inte för att jag vill heller) men medans min sambo jämt är bjuden till dom. Han blev tex bjuden till deras bröllop men inte jag o han har även blivit bjuden på en resa till hennes hemby. Jag känner blickarna o atmosvären att jag inte är önskad utan ivägen. Jag har tom försökt bli vän med dom för min sambos skull o skänkta kläder o leksaker som hon kunde ta med sig hem men det hjälpte inte utan de tackade o sen var det inte mer med det. Snälla kan du säga mig om jag har något att oroa mig för och om min känsla stämmer att hon bara utnyttjar sin man o kommer att lämna honom? Jag blir både arg o ledsen när de beter sig på detta viset o att min sambo inte kan ställa upp för mig o säga till dom på allvar! Hur blir framtiden????? Ett stort tack på förhand! Jag är desperat!!

Hej Annelie! Jag vet faktiskt inte riktigt hur jag ska hantera eller besvara denna fråga då du undrar över personer som finns i din omgivning dvs din mans väns tjej och hennes uppsåt och jag genom univeriella lagar inte kan länka till dem via dig. Jag kan även uppfatta att det från din sida handlar om osäkerhet,samt att du känner dig trampad på tårna och det som skrämmer dig mest eller snarare gör dig arg är att du inte har kontroll över siutvtionen eller dem…? Vari grundar sig din irritatione egentligen? Är det en rädsla att denna thailänska ska pussla ihop din man med någon annan? Är det att du själv inte blir bjuden eller får delta i deras umgänge? Eller…att du inte har kontroll? eller är det bara oro för din mans vän att han "ska bli lurad" eller…för att hårddra det hela…är det vad du intalar dig själv att allt handlar om? Jag kan faktiskt inte uppfatta några "smutsiga baktankar" från deras sida utan här handlar det om kulturkrock samt personkemi. Kan du acceptera att du och denna thailänska helt enkelt är två personer med två olika personkemi som helt enkelt inte går ihop och att denne i sin tur är misstänksam mot dig pga att hon i sin tur undrar över dina uppsåt. Hon har nog i sin tur mycket väl uppfattat din missstänksamhet och missnöje och detta leder till outalade missförstånde er emellan. Det bästa vore att fortsätta göra som du gör dvs förklara för din man hur du känner och säja att du inte accepterar att han umgås med andra "kvinnliga bekanta" som denne drar dit. Sedan får du helt enkelt lita på att det är dig han älskar och inngen annan. Sedan bör du sluta slösa energi på hurvida du blir bjuden eller inte och liknande saker och istället se det som att det är din mans vän och du har dina vänner du kan umgås med, utan din man. Har du istället för att skänka saker osv verkligen prövat att prata med denna kvinna och förklara hur du känner???Det vore nog värt ett försök även om resultatet blir att ni inte vill umgås. Det är det rådet jag kan ge dig utifrån det mediala perspektiv som jag har i denna siutation. Jag är medveten om att du kan tycka jag verkar hård och att detta inte är det svar du förväntar dig men min uppgift är inte alltid att säja det någon vill höra…utan se det från ett objektivt vidare perpektiv. Islutändan vill jag bara att du ska vara rädd om dig själv och din egna energi, då sådana här siutationer/funderingar tar så mycket onödig energi och kraft från en människa och man glömmer lägga focus och energi på det som är rellevant och viktigt! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *