Vill gärna veta vad eller vem det var….

Jag bodde i en lägenhet med mina två döttrar under 2003 som jag är helt säker på att den var hemsökt.. det började med att vi kom hem en kväll efter att ha besökt min mamma och barnen skulle gå och lägga sig, de tvärstannade i dörröppningen och vägrade gå in i rummet. Jag trodde det var vanligt trams och gick in i rummet och ställde mig men de vägrade fortfarande och den yngsta dottern satte igång att gråta hysteriskt. Jag tände ljuset där inne och visade dem att där inte fanns något att vara rädd för, men jag fick ge mig och låta dem sova med mig istället. Några nätter senare drömde min pojkvän en mardröm (vilket han sällan gör) och vad den handlade om kommer jag faktiskt inte ihåg men han vaknade skrikande och alldeles svettig.. ytterligare några nätter efter det låg jag ensam o sov med ryggen mot rummet, jag hade inte riktigt somnat och tyckte det kändes som om någon stod i rummet o tittade på mig. Jag var rädd o vågade inte vända mig om av rädslan för att faktiskt se något. Jag sträckte mig efter min mobil för att ringa min pojkvän som bodde i trappen brevid, jag höll telefonen i min hand o började slå nummret men när jag blinkade till så hade jag inte den i handen längre!! Jag reste mig upp så jag stötte mig på armbågen fortfarande med ryggen mot rummet o nu räddare än någonsin, jag tog ordentligt tag i mobilen o skulle slå nummret o det gick inte jag kunde inte röra mina fingrar. Jag höll kvar mobilen i min hand o vände mig om ut mot rummet, höll upp mobilen (som var av gammal modell utan kamra)framför mig o genom displayn så ser jag något komma emot mig det såg ut som en svart dimma som kom från hallen in i rummet. Jag tog ner mobilen snabbt o såg inget sen höll jag upp den igen, där var "dimman" igen, sen blev allt svart… Min pojkvän hade på något sätt (vet inte om jag lyckats slå hans nummer)tagit sig in i min lägenhet o hittade mig längst ner i sängen alldeles blek o med täcket över huvudet, jag hade svamlat om någon dimma o sen satt han uppe i soffan o höll mig i handen hela natten… Jag har flyttat nu o under tiden i den hemsökta lägenheten så hände mer konstiga saker som var skrämmande, men de tänkte jag berätta om en annan gång. Till o med nu efter att jag flyttat har jag haft den där skrämmande svarta "dimman" på besök, o ofta både i förra lägenheten o i denna nya så känns det som någon står o tittar på mig ifrån hallen… någon som kan ge mig tips eller råd för jag vill gärna veta vad det var eller är…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *