Vill hon något?

HEJ Evy. Hoppas du inte blir arg eller irriterad när jag skriver samma fråga igen, men jag undrar ännu över skuggan i sovrummet. Var det Thorborg och vad ville hon? Varför stannade hon inte kvar, utan svävade bort genom väggen? Eller var det bara min egen fantasi..? Kommer hon att komma tillbaka? Vad ska jag göra för att få kontakt med henne? Är det av någon betydelse att hon inte hörde till kyrkan och fick en kyrklig begravning? Har det nån betydelse att jag inte hade möjlighet att komma till hennes minnesstund? Jag hade velat vara där… Tacksam för svar? Trevlig höst. =)

Hej! Jag blir inte irriterad!:) Hon vill säga dig något så när du lägger dig säg till henne att hon kan komma till dig i drömmen. Ha penna och papper vid sängen så du kan skriva ner vad hon sagt. Kommer hon inte de första nätterna var inte orolig för hon kommer så snart hon har energi för det! Trevlig höst till dig åxo!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *