Vill inte ha svar!

Hej! Jag skrev en lång fråga till er för ett tag sedan ang bl.a mina drömmar om min far. Att han visste att vi köpt hus och vid ett senare tillfälle visste att jag var gravid. + en fråga om min snart 3åriga dotter ser nån här hemma… Jag vill bara tala om att jag känner att jag inte är redo för ett svar ännu. Jag vill inte veta. Jag är helt enkelt för rädd… Jag återkommer om jag vill veta senare, men jag är inte redo mentalt ännu. Ursäkta om jag tagit upp er tid och kraft. mvh Hyacinta

Hej! Du ska absolut inte be om ursäkt för att du ställt en fråga och sedan ångrar dig, det är bara ett positivt tecken på att du känner dina egna begränsningar för vad du är redo för eller ej. Det finns INGET att vara rädd för.När du känner dig redo hör du av dig! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *