Vill lära mig mera

Nu är jag igång igen. Tänkte fråga hur jag ska göra för att få mer kontakt med andar.. Har jag någon bra förmåga att kunna prata med dem? Ser min son några andar? Finns det någon här i vårt hus nu? Eller är det helt tomt? Mvh Eva

Hej Eva! Det här blev för många frågor på en gång för mig att besvara och därför väljer jag att besvara den första. De övriga frågorna får du återkomma med i nya frågeställningar. Vi vill helst att ni frågeställare ställer en fråga åt gången eller flera frågor som hör till samma sammanhang. Detta för att vi ska kunna vara så effektiva som möjligt och kunna besvara så många frågeställare som möjlgt under effektiv tid. Bästa sättet för dig att "få mer kontakt med andar" vore nog att söka dig till likasinnade som har olika aktiviteter. Kolla i lokaltidningen eller i telefonkatalogen/internet efter om det finns en förening som håller på med tex tarot,seanser,meditationern osv där det finns likasinnande som du kan möta öga mot öga. Andra alternativ är att gå olika mediala kurser för att utveckla sitt seende och sinna sinnen för att kunna få kontakt med andar. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *