Vill säga Tack.

Jag vill tacka för svaret på frågan "Nu har jag flyttat". Förstår att det var någon mening med allt elände jag drog på mig genom att flytta dit. Skulle ha gått in mer på känslorna. Men men… Undrar även om man på något sätt kan ta reda på sin Livsväg. Jag vet inte än vad jag egentligen vill och det börjar kännas riktigt frustrerande. Tack än en gång. Är glad att ni finns.

Hej! Glad över att kunna hjälpa till! Vill du få hjälp och guidning på din Livsväg råder jag dig att gå in på spökwebben och lägg ut en tråd. Vi har många duktiga spåmän och kvinnor som gärna hjälper dig och ger dig vägledning! Att finna sin väg kan vara jättesvårt och fastnar man kan det vara bra att ha någon okänd som kan bolla idee´r och tankar, för att kunna se sina vägar ur fler perspektiv. Hoppas du får de svar du söker genom vägledning ute på forumet och om inte hör av dig igen! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *