Vill veta om jag är mottaglig?

Hej! Blev glad när jag hittade någon som kan svara på frågor! Det är så att jag känner ofta av saker, t.ex som att det finns någon från "andevärlden" osv. Det finns även några i min släkt som känner av sådant. Min mamma har gått till medier flera gånger och då har hon fått höra att hon är en "dubbel trea" och kan ha förmågan att jobba med sådant. När jag kommer in i vårat hus blir jag ofta orklös, yr, får plötslig huvudvärk och nästan ångest, och får då tryck för bröstet och får svårt att andas. Har varit med om övernaturliga saker ett ex antal gånger och är STARKT troende, och undrar därför om jag har förmågan att vara "mer mottaglig" än många andra? MVH Elina

Hej Elina! Ja jag kan uppfatta att du är öppen och kan utveckla en viss medialitet. För dig handlar det om att lära dig sortera vad som är vad och bli medveten om vilka sinnen du använder och lära dig kunna stänga av och kontrollera detta!. Jag kan uppfatta att du inte har kontroll över detta och därför går omkring och är öppen lite hela tiden vilket är både energikrävande och utröttande både fysiskt och psykiskt. Det bästa för dig vore att söka dig till likasinnade i tex en förening på orten där du bor,som kan hjälpa dig utvecklas och hantera de förmågor du har, Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *