Vill veta om vi har nåt i huset

Vi är en familj med 2 vuxna och 4 barn som hyr ett hus på landet sen 2000. Allt började med att jag städade på övervåningen,det var bara jag och min sambo hemma. jag gick ner och min sambo gick opp efter en stund,han ropar på mig o säger:öppna dörren till sovrummet o jag försöker men det går inte,vi tar i båda 2,när vi fått upp dörren ser vi att byrånet med kläder i står för dörren,man öppnar dörren inåt! Samma år,varje kväll,hör vi nerifrån att det låter som om nån spelar med stenkula,kulan rullar genom rummen. Vi hör också knackningar,och när jag är i källaren hörs det som om det kommer nån,man hade alltid känningar av närvaro. Radion sattes på en gång fast ingen var i det rummet. En kväll satt våran son som då var 2 år på sin leksaksbil,och börjar gråta hysteriskt,vi tittar på honom och det ser ut som om nån tryckte ner honom,han satt helt fast.han blev lugn efter ett tag. Det kan gå lång tid imellan,därför försöker vi hitta förklaringar till allt! Nu för nån vecka sen hörde min sambo som sover nere,att det kom nån i köket,han trodde att det var nån av oss som kom ner. efter en stund ser han "nån"som vänder i köksdörren o försvinner,o ropar ner mig.Men det finns ingen. Vi har för två år sen haft ett Medium här,som "renade"huset. Vad jag undrar är: om det är nåt som kan komma tillbaka? Min dotter som är 17 år känner sig olustig o sover dåligt om nätterna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *