Visst är det lugnt?

Hej! Vi har nyligen flyttat till en ny lägenhet, ett par kilometer ifrån vår gamla. Jag läste ofta frågespalten när vi bodde där, men när jag försökte skicka in egna frågon angående lägenheten tog det stopp. Varenda gång jag skrivit klart fick jag felmeddelande. Det huset hade rykte om sig om att ha varit.. ja, vad ska man säga, ett själmordshus, innan renoveringen. Det märkliga var att jag kunde utan problem skicka frågor som inte rörde det huset. Nåväl, nu har vi flyttat hit, och med tanke på det konstiga som hänt där, är jag mån om att det ska vara lugnt här. Jag vet dock att mannen i paret som hade den innan oss avled, i sovrummet. Vi har bara bott här ett kort tag, men jag har inte märkt av någonting annat än små surrningar som, i elektriciteten. Då detta inträffat har jag genast tänkt, att "nej, det får inte vara så här med"!. OM det finns någonting här, finns det något sätt jag kan få det att lämna oss ifred?

Hej! Vad gäller det förra stället var det någon som hindrade dig skicka meddelandet, det kan jag också få när jag ska skicka iväg ett svar men som min hjälpare inte anser är färdigsvarat eller något sådant. Det du kan göra är att få in positiv energi i ditt hus och då gäller det att du är positiv i dig själv och i din själ. Tänd ljus, vita, röda, använd dofter som lavendel och salvia. Lisbeth på webben är kanonduktig vad gäller dofter mm, sänd henne ett mess och hon kan hjälpa dig mer!Är det något hör av dig igen så ska vi försöka hjälpa dig! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *