Visste du det redan?

Vill tacka för alla svar jag redan fått och väntar som många många andra på fler svar men jag vet att de kommer när du kan svara på dem. Men en fråga skulle jag gärna vilja ha svar på om du hinner. Jag berättade för dig för ett tag sedan om min hemska ekonomiska situation och just då var jag verkligen uppgiven vad jag än gjorde så hände det nya saker som innebar nya utgifter det såg inte ut att finnas någon ände på det. Du svarade att nog många hade det som jag men att det kunde vara lite känsligt att faktiskt erkänna att pengarna var slut. Sen skrev du att rätt som det är så händer något som ändå gör att man klarar sig lite till det dyker upp pengar man minst anar och du sa tex en elräkning som man betalt in för mycket på så kommer det pengar tillbaka. Jag skrattade för mig själv och tänkter jo jo betalat in för mycket det har då aldrig hänt mig i alla fall. En knapp vecka senare inte ens det ett par dagar senare låg en lapp i min brevlåda det var från ett inkassobolag samma bolag jag tidigare betalat min förfallna elfaktura till. Det hade visat sig att jag betalat in för mycket till dem coh nu kom återbäringen. Nu kommer min fråga: Visste du att jag skulle få pengar för att jag betalat in för mycket i elräkningen? eller var det en tillfällighet. Jag har undrat på detta nu ett tag. MVH Jeanette

Hej Jeanette! Jag ska svara ärligt på din fråga. Nej "jag" visste inte att det skulle bli så för dig. Men eftersom jag var länkad till till min guide och denne "talade" kan hon fått information jag personligen inte uppfattade och därför skrev jag på detta sätt dvs det min guide "såg". Ofta när jag svara på frågor är jag antingen länkad till min guide(eller andevärlden)och framför deras ord,jag skriver det de säjer,antagligen var det så i ditt fall. Jag får sagt att min guide såg genom min länkning till dig att "dessa möjligheter fanns runt dig" och därför blev orden formulerade på det sättet.Men själv, uppfattade jag det inte. Lite svårt att förklara. Många gånger när jag svarar på frågor och är länkad till en person eller deras anhöriga,guider eller min guide förstår jag inte alltid själv varför jag skriver ett visst svar(som även för mig kan verka helskumt)men jag har vid det här laget lärt mig att lita på min guide och förstår att hon kan uppfatta och hämta information och läsa av andra på ett sätt jag jag omöjligt kan. Lika många gånger kommer jag inte ens ihåg vad jag skrivit/svarat eftersom jag "bara återger vad som säjs" från antingen min guide eller den jag är länkad till och dess andesvär kring sig. Därför måste även jag ibland gå tillbaka och kolla vad jag svarat tidigare eftersom jag inte minns då det inte är "jag" som svarat. Min guide eller andevärlden "skriver genom mig" och svaren blir därefter. Förklarar lite hur det fungerar att arbeta medialt på detta sätt. Jag är glad för din skull och det är nog inte sista gången "små mirakel" kommer inträffa när du behöver det som bäst… Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *