Ytterligare en fråga

Skickade alldeles nyss iväg ett mail till er där jag beskriver att jag är iakttagen. Och om jag kanske har förmågan att se och prata med andar..? Kom på ytterligare en sak som hände för ca ett år sen. Jag och min bror var ute och gick över ett stort fält. Var mitt på dagen och vi går och småpratar när plötsligt något "svischar" förbi alldeles vid mitt öra. Lät jätte högt och jag kände vindraget efter "det". Så som man reagerar så drar jag undan huvudet i en hastig rörelse då jag trodde att min bror jäklats med mig. Han tittar förvånat på mig och undrar vad jag håller på med. Jag var skakig ett bra tag efter det. Vad handlade det om? /Sandra

Skrattar med dig när jag läser och det som "svischar" förbi dig! Det är någon som verkligen vill komma i kontakt med dig och gör allt för att du ska fatta! Känns som ett busigt barn- inte alltför ung. Svarade just på ditt andra mail och hoppas du fått svar som hjälper dig att förstå! Hör av dig om det är oklart! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *