Ziindra, min guide

Du svarade i 2 tidigare svar att du inte hittade min fråga, så jag skriver om den igen. Jag kommer nämligen inte ihåg exakt datum då jag skickade in dom, bara att det var samma dag som när du sist hade stängt ner frågesidan. Det jag undrade över var vad jag kunde göra mer för att få den vägledning jag så väl behöver just nu? Jag är inne i ett skede i mitt liv då jag känner att jag måste göra de rätta valen för att kunna komma vidare och bli lycklig. Du skrev att jag skulle bjuda in min guide (ziindra) i min aura…det har jag försökt göra…men finns det något mer jag kan göra för att visa min uppskattning? Jag har fortfarande inte kunnat känna hennes närvaro…och vill så gärna kunna göra det. Har man bara en guide? Eller är det möjligt att jag har fler? står som sagt i ett akut vägskäl i livet…och vet ej vart jag ska gå….kan du se? Tack snälla du för att du tar dig tid för oss som undrar….och nästa gång Ziindra dyker upp hos dig på natten får du gärna be henne väcka mig istället……

Hej Lotta! Jag har sett din undran där du vill jag ska besvara dina frågor om din guide. Problemet ligger i att jag haft och fortfarande har svårt att länka till dig och din guide inte vill framträda. Jag kan uppfatta att du har mycket att tänka på och du beskriver själv att du vill ha hjälp med olika vägval du ska göra. Eftersom jag har svårt att länka till dig och din guide inte vill framträda så är det svårt att svara på dina frågor. Däremot den goda nyheten är att jag fått kontakt med en man som står en bit ifrån dig-just nu- och kallar sig "Zantos"(en förneklad stavning av ett långt namn jag ej kan utala)och han är sydlänsk i sitt utseende med mörk röst,mörk hy och halvlångt lockigt mörkt hår samt grönbrun melerade ögon. Han bär en slags folkdräkt med byxor som är lite "puffiga" och slutar vid knäna och en slags skjorta som är vitbegiebrun (en obeskrivlig nyans). Han är av grekiskt ursprung och har valt att bära den ande signaturen. Han är din guide som trätt fram men inte klivit in i din aura utan håller sig på avstånd tills du bjuder in honom. Det verkar som det är dags för ett guidebyta och att du därför kan pröva med att få kontakt med denne istället och be denne kliva in i dina aura. Det är också viktigt,om du själv känner dig trygg med det att tillåta din guide att ha tillgång att läsa dina tankar och få tillstånd att kunna läsa din aura. Detta att bjuda in en guide i auran är INTE desamma som att bli besatt eller låta dem ta över ens kropp eller liknande utan det är ett sätt att underlätta bandet mellan människa guide dvs att ha dem nära,tätt inpå. Jag får sagt att du behöver en "handfast hand" i ditt liv och att denna kommer hjälpa dig i dina val så du slutar vela. I ditt fall är det lite tvärtom än råd jag får till/brukar ge till andra. Du är en väldigt känslosam människa med ett rikt känsloregister som lätt tar överhanden och styr dig, därför ska denna guide lära dig att lyssna till förnuftet och att du ska lära dig förutse sk "orsak verkarn" innan du gör dina val-istället för att följa dina känslor. Du behöver bli mera praktisk i dina tankar. Det är de svaren jag får av honom. Den andra guiden finns runt dig men håller sig ett antal steg bakom och det är därför du inte känner av henne alls. Hon är en "känsloguide",alltså motsaten till denna guide som styrs mer av förnuftet.Saklighet,Fakta,orsak-verkan,praktiska saker,att förutse siutationer på ett öppet sätt utan att lägga åsikter i det alltså objektivt tänkande. Att kunna se saker utifrån sig själv,vara ärlig och obejktiv i sitt tänk. Lära sig skilja på vad man vill och vad som är bäst-för dig/för en själv. Denna guide står nu på din vänstra sida och om han lägger sin hand på din skuldra kan du känna värme eller "pirr". Han talar till dig genom din praktiska och förnuftiga inuitionsröst. Jag tror du fick en hel del nytt att fundera på och låter dig läsa igenom detta i lugn och ro så får du återkomma om det är något du tycker låter alldeles hopplöst konstigt eller…bara ngt du undrar över. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *