2 frågor

Hej! 1. Vi är två tjejer på 13 och snart 13 år som går i samma klass. Vi har känt varandra sedan vi var ungefär 6 år. Väldigt ofta, ett flertal gånger per dag, tänker vi likadant. Om den ena av oss tänkte säga någonting, brukar den andre precis säga det. Vi tänker också ofta samma saker. Om jag (Sandra) till exempel tänker att jag känner mig iakttagen, kan Amanda precis säga att hon känner sig iakttagen. Detta händer för ofta för att vara en slump. Vi är båda intresserade av spöken och andar och föregående liv. Kan detta ha något att göra med något eventuellt föregående liv, med andar eller något annat? Eller är det bara för att vi har känt varandra så länge och varit med varandra så mycket? 2. Jag (Amanda) har någon slags medial förmåga och och brukar ofta känna av eller se andar och skuggor/skepnader. Vi är som sagt intresserad av andar och sådant och brukar därför försöka forska om ställen jag/vi brukar se/känna/uppleva saker. T.ex våran skola. För ungeför en vecka sedan såg jag (Amanda) en blek flicka stå och stirra på oss. Jag blev rätt förvånad och rädd och när jag sedan lugnat ner mig och tittade dit vars jag såg att hon stod var hon borta. Tror du att det är någon som vill kontakta oss/mig? Sist men inte minst – tack för en underbar frågespalt! Vi väntar med spänning på svaret.

Hej! Alla är mediala och ni verkar ha en speciell kontakt mellan er som gör att ni kan känna av varandra och detta är få förundrat! Ni har ett "silversnöre" mellan er. Du är medial och det är alla mer eller mindre.Hon ville visa sig för dig för att det är troligtvis något hon vill säga dig så håll utkik efter tecken från andra sidan. Tack för era ord!:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *