Spökberättelser

Skicka in spökberättelse
  •  

Senaste inläggen

Kommer detta blir ett bra år – Fråga besvarad: 2016-03-14

Hej
Kommer detta bli ett bra år för mig?
Eller kommer det bli något dåligt.
Jätte tacksam för svar.
Tobias

★ Fråga besvarad: 2016-03-14
   Fråga insänd: 2016-01-18

Hej Tobias !
Jag hoppas att allt är väl med dig och att du klarat dig undan från vårens influensa som har drabbat så många i landet.
Jag tänkte berätta för dig att jag hade hoppats att du skulle göra det här året till det bästa året av ditt liv… 🙂 och att du tänker på att göra mer av de saker som gör dig glad!
Varför inte ta och försöka göra lite mer saker som får dig att må bra i kropp och själ som till exempel att starta det där musikbandet som du har funderat på till och från i flera år. Så varför tar du inte och samlar ihop ett gäng med några som känner för att skapa lite musik och börja spela !
Jag kan uppfatta att intresset för musik finns hos dig och jag hade önskat att du skulle våga tro mer på dig själv och våga börja skapa egen musik.

Du kan göra det här året till ett av dina bästa år om du bara vågar ta för dig lite mer av världen runt omkring dig därför du förtjänar att må bra lika väl som alla andra människor.
Var snäll mot dig själv och var snäll mot kroppen. Ät regelbundet med mat så du får i dig alla näringsämnen som du behöver och försök att komma ut i friska luften ett par gånger i veckan oavsett väder och vind, därför att det får dig att må mycket bättre och det gör du kan tänka mycket bättre när sedan när du ska göra saker som behöver koncentration.

Eller hur. Har jag inte rätt ? 🙂
Jag hör själv att jag låter som en gammal morsa mer än en andlig rådgivare…:)…men jag känner faktiskt att det viktigaste för dig Tobias är att ta hand om din kropp , äta ordentligt , friskt luft och att du sover ordentligt och regelbundet och om du gör allt detta så kommer du att få mer energi till att göra ännu mer roliga saker som får dig att må ännu bättre.

Jag tycker du ska fokusera på att må bra ! och då kommer 2016 att bli ett av dina bästa och mest händelserika år hittills med massor av bra saker som du orkar att hitta på att göra !

Ta hand om dig !

 

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM
All Copyright EeWeeM Paranormal Andlig Rådgivare Spökwebben & Crew Spökwebben

  1. Armband – Fråga besvarad 2016-03-14 Lämna ett svar
  2. Jordbävningen i mitt rum 2 svar
  3. Skellefteå 1989 Lämna ett svar
  4. Ringer från sin mobil 1 svar
  5. Mormors bror 1 svar
  6. Spökerier på äldreboendet Lämna ett svar
  7. Vad är detta? – Fråga besvarad 2015-12-18 1 svar
  8. Kan äntligen – Fråga besvarad 2015-12-17 Lämna ett svar
  9. Skiten – Fråga besvarad 2015-12-17 Lämna ett svar