Akut, konstig dröm!

Hej:) I natt hade jag en väldigt konstig dröm. Det började med att jag satt i ett rum och sålde/köpte kläder genom internet (men de fanns ingen dator eller så i närheten, detta antagligen för de va vad jag hade gjort under kvällen) men i alla fall de konstiga hände sen när jag började ropa på min syster, Sandra. Jag ropade o ropade och hon svarade inte. Sen så kände jag i kroppen som om jag fylldes med något, en krypande känsla. De va en känsla som liknas vid den som jag känner när de är energier som kommer i närheten av mig, (andar). Helt plötsligt så sa jag: Jaha, du är på andra sidan och vill säga mig någonting. (jag uppfattade det inte som om att hon skulle ha gått bort, utan att de va "normalt" att kunna hälsa på på "andra sidan". Jag skulle då försöka komma till henne så jag började fokusera på henne, sen började det snurra typ, jätte fort, jag skrek hennes namn men de kom knappt något ljud, de gick så fasanfullts snabbt o känslan i kroppen förstärktes mer och mer. Helt plötsligt säger jag till mig själv: jag måste ta det lugnt. andas. ta de lugnt. så då gjorde jag det, helt plötsligt så flög jag, fast på rygg. (kommer ihåg att jag tänkte i drömmen att jag måste vända mig om på mage så jag upplever mer av detta underbara, jag vända mig om och sen kommer jag bara ihåg att det va svart och massa stjärnor. Efter detta vaknade jag fylld av massa känslor, hjärtat slog snabbt, och jag va tvungen att ligga still i säkert 5 min innan jag kunde röra mig. (låg på rygg, brukar drömma då) det intressanta är att när jag vaknade så kändes det som om att en man skulle ha varit hos mig, men gått när jag vaknade till. Min första tanke va att min styvpappa varit i närheten men han låg och sov. Så min fråga är: tror du att drömmen hade någon betydelse? Ville någon/något säga mig nått? Eller va de kanske bara en vanlig dröm? Tacksam för svar:) kolla gärna på mina andra frågor som är obesvarade om du får tid.:) (kommer inte ihåpg rubrik, men datumen va i i alla fall 2/5. Tack så hemskt mycket för all hjälp:)

Hej Camilla! Din beskrivning är ett väldigt bra exempel på hur en vanlig dröm kan övergå till en ren astralresa och hur man anstralt kan "söka reda på andra som lever " och i sin tur kan göra astralresor. Tydligen kände ditt medvetande att din syster var på en astralresa vilket du uppfattade med dina medialasinnen under drömmen och därför började din egna ande "befria sig från drömmen och din fysiska kropp" för att ge sig av att söka efter henne. Just dessa olika känslor/fenomen/upplevelser du beskriver är några av all olika upplevelser/fenomen man kan få när ens ande gör sig redo för att "byta ut drömmen och ge sig av astralt" och därmed tonar in från drömmens medvetandeplan – (drömmen sker på det undermedventa planet men dock bundet till den fysiska kroppen) – till den dimension som andar befinner sig på(och där även andra astralresande befinner sig när de reser). Detta avskiljande från kroppen kan upplevas på många olika sätt och bla som du beskriver med tjutande,ett fasansfullt snurrande(så man blir yr) och man kan bli helt paralyserad och känna detta vibrerande i hela kroppen som om ett jet plan åker över huvudet på en. När ens andesjäl blivit astralt fri brukar fenomenen upphöra och är man fortfarande mentalt medveten brukar man som du kunna kontrollera sina rörelser ch sitt tänkt till en viss del och se var man astralt hamnat. Du försökte följa en länk till henne där hon astralt befann sig, men av någon anledning jag inte kan se eller uppfatta så klipptes länken av och du "åkte hem" och landade snabbt i din kropp och då kan det återigen bli som du beskrive det att kroppen är orörlig och paralyserad men medvetandet är klart. Detta är för att ens ande återigen ställer in sig på den fysiska dimensionen och kroppen och man drabbas i ett tu av tyngdlagen. Den närvaro du kände var den guide som visat dig tillbaka då du hade kommit lite på "avsides astralt" och kunnat hamnat i svärer,plan och dimensioner du inte hade varit andligt eller mentalt förberedd på och som hade kunnat bli en obehaglig överaskning. Ibland är den astrala resan till andra sidan inte "spikrak". Denna guide framträder inte här och nu men jag kan uppfatta hans närvaro kring din aura.Han hjälpte dig att avstyra astralresan. Detta var alltså en dröm som övergick till en viss okontrollerbar astralresa, där du utan betänkligheter försökte följa länken till din syster och som avbröts av din guide. Jag kan inte uppfatta att astralresan i sig har något "dolt budskap" eller liknande utan min spontanta tanke är mera att det är fantastiskt att du kunde vara så medveten och att du borde skriva ner sådant du upplever i dina drömmar(i dagböcker) för att lära dig vad som är just astralresor eller drömmar. Och något du träna på är just att sätta gränser för dina astralresor just så en vanlig dröm inte övergår i en astralresa ute bland stjärnorna!Jag kan känna att det är själva upplevelsen som är lärdomen. Inse möjligehterna,farorna och lära dig sätta gränser för ditt resande! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *