Akut nu forts,

HejIgen! Du skrev att jag kunde maila dig men jag hittar ingen adress till dig? Jag gick till jobbet i söndags då jag skrev till dig precis innan jag gick dit, jag var där ca 30min sen gick jag därifrån gråtande för att han var så elak så jag bara kände att ja kunde inte vara kvar där. Pratade med en annan kvinna som också är typ nån slags chef där hon sa att han skulle be mig om ursäkt och jag har skött mitt jobb jättebra osv. Nu har jag jobbat tis och ons och idag börjar jag kl 15.00 och jag har sån ångest inför det, under dom två dagar har gubben som jag kallar honom inte sagt mer än ett surt hej i tisdags morse. Allt känns obehagligt och jag mår inte bra alls nu. Har fått tid nu för operation av händerna den 25feb och som jag tänker nu så vill jag absolut inte tillbaka dit efter sjukskrivningen då, men jag vet ej hur jag ska klara av att jobba kvar till dess, har funderat på läkare men det är ju så svårt att få sjukskrivning i dessa dagar och att hitta nån läk som förstår min situation. Har du nåt råd att ge mig jag vet ingen som jag kan prata riktigt med just nu. och jag känner mig så orolig och nervös nu inför arbetspasset i kväll vad ska hända kommer han va snäll ell elak, jag har skakat i hela kroppen dom här två dagarna så det känns inte alls bra nu! Har också tänkt att när jag sen fått min sista lön så vill jag anmäla honom, han fuskar med FK och stoppar pengar i egen ficka (han har berättat själv) ja det är många saker som är fel på den sk arbetsplatsen. Det blir ju också så att brukaren blir också drabbad när han gör så här och det är synd för henne är det bara synd om tycker jag! Kramar från Lena

Hej Lena! Du ska inte tolerera att ta skit från brukaren! Vad säger din chef mer än att du ska få en ursäkt? Mitt råd till dig är först och främst att gå till facket. Det du kan göra för din egen skull är att vända på situationen. Hur är din brukare? Se din brukare som ett barn, ett tjurigt sådant och hur skulle du göra i den situationen? Agera som en vuxen mot ett barn, ta inga konflikter utan gå ut och hämta en nypa luft och gå in igen. Du bör vända det hela så att du blir den som är stark mot brukaren då brukaren ser din svaghet och utnyttjar den. Se din brukare som ett barn som tjurar då denne inte får godis, leksaker mm mm. Gör detta och jag lovar att du håller ut till det är dax för operation! Hör av dig så jag vet hur det går! Kram! Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *