Andar som skrattar i mitt hus

Jag måste verkligen säga en sak, som inte riktigt går att förklara att beskriva.. Jag har inte berättat detta för någon, förutom min syster.. Detta började jag märka för ungefär ett halvår sen, och det händer ALLTID när jag är ensam hemma. Jag hör andar eller vad man nu ska kalla det, som skrattar och pratar med varandra, i MITT hus. Jag är alltid i mitt rum också när jag hör det och det verkar som det kommer från vårat garage typ. Dom pratar jättehögt och det låter som dem skrattar. En annan sak, ibland när jag ska sova på kvällen, så hör jag ett jättekonstigt och speciellt ljud, jag kan inte beskriva hur det låter, men något konstigt kraxande, och nej det kommer inte från någon fågel eller så, det hör jag, det är ett annorlunda ljud, och VARTENDA gång jag hör det ljudet när jag försöker sova så är det samtidigt en skugga som skeper förbi mina ögonlock ett FLERTAL gånger, vilket är skitstörande för jag kan liksom KÄNNA skuggan, jag vet det låter konstigt, men det är en så stark skugga som är så nära mig, verkar det som. Jag vet inte vad det är, om någon tittar på mig eller vad det är. Men detta händer ALLTID när jag hör det konstiga ljudet. Dock har detta inte hänt på 1 månad nu tror jag?! Vilket är skönt! För jag blir ganska rädd när det händer, ligger bara stilla och försöker blunda. Sedan slutar skuggan att röra sig i mitt rum hela tidenn. Det är iallafall NÅGOT som rör sig/blåser i mitt rum, jag känner/hör/ser det när jag blundar så tydligt att jag öppnar ögonen. Skuggan asså.. En annan sak min syster berättade för mig för inte så längesen, hon ville inte säga det egentligen för hon vill inte tänka tillbaka till det, men när hon var 12-13 år så hade hon mitt rum (där jag är nu) och hon minns att det stod en man och kollade på henne. Och detta hände igen, när hon var 18-19 år. Fast i ett annat rum som hon hade när hon blev äldre. Hon hade aldrig somnat säger hon, men lampan var släckt. Plötsligt ser hon en man som står och kollar på henne. Hon blev så rädd att hon inte vågade röra sig ett piss, hjärtat bultade så hårt och snabbt att det kändes som hon skulle svimma eller något. Idag ska hon fylla 24 år och hon skulle kunna minnas hur han såg ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *