Anden i glaset

Hej. Jag har funderat ett bra tag på anden i glaset. Man ska ju hålla fingrarna på ett glas? Och glaset ska ju flyttas, men ingen som kör anden i glaset får flytta på det, men man kan väl aldrig veta om det är någon som kör anden i glaset eller om det verkligen fungerar..? Det är väl samma sak med; svarta madam. Det där när man ska stå inne på toa, och ha släckt och sen så ska man ju skvätta vatten och säga; svarta madam, svarta madam kom fram kom fram! Och då sägs det att man ska se svarta madam i spegeln. Tillbaks till AiG. Jag vet att man inte ska köra Anden i Glaset, men jag har ändå varit lite nyfiken och velat prova. Men problemen är; 1. Jag vet inte hur man gör. 2. Jag är rädd för att jag kommer att få kontakt med en ond ande! Är det farligt att spela AiG om man bara ställer försiktiga frågor?? Tack i förhand!

Hej! Det är farligt att köra aig oavsett frågor och syfte! Detta är en "lek" som lockar onda andar till sig och det finns bättre sätt att komma ikontakt med andar. Lova mig att ni inte kör aig! Jag vill inte rensa hos er efter det då det lär behövas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *