Anden i glaset

Hej, jag tänkte berätta om när jag och min kompis spelade anden i glaset. Vi skulle sova i stallet(eller, ja, i värmestugan)den natten för vi skulle hjälpa till på morgonen i stallet. Vi bestämde att vi skulle köra anden i glaset så vi tog med oss allt som man behöver. När det blir mörkt så började spela vi och till en början är allt normalt och vi får bra svar. Min kompis frågar: Vad gör Elin? (Elin är en annan kompis som vi brukar sova i stallet med.) Då skriver anden: "Stugan i Ånge, dasset." Vi tyckte att det var lite kul så vi ringde Elin och frågade vad hon gjorde, och mycket riktit så hade hon just varit på dasset. Sen så spelade vi en stund till och sen sov vi. Några dagar senare när Elin hade kommit hem så satt vi i värmestugan innan vi skulle rida. Då börjar jag och Mette(min kompis som jag spelade med) prata om det. Mette frågar: "Elin hade du verkligen varit på dasset när vi ringde dig när du var i stugan?" Elin svarade: "Va? Ni har inte ringt mig." Sen berättar Elin att hennes telefon var slut på batteri och låg i bilen hela tiden när dom var i stugan. Så förmodligen har anden svarat och pratat med oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *