Ang. dröm och guide

Hejsan! Har två frågor som jag grubblat över den senaste tiden. Den första är en ständigt återkommande dröm där jag sitter i ett klassrum och försöker lösa olika uppgifter. Det jobbiga är att jag i drömmen inte lyckas med någonting, vilket leder till stark oro och ångest. T.ex inatt drömde jag att jag fick tillbaka ett prov där jag fick icke godkänt. Personerna i drömmen varierar, men det är folk som jag gick i skolan med – allt från lågstadie till högskola. Skulle vara intressant att höra din åsikt kring detta, och vad drömmen kan betyda. En annan sak jag funderat över är min guide Pär. Är så att jag många gånger frågat honom angående framtiden då jag är osäker kring vad som komma skall. De svar jag fått är bland annat "har inte tid" och "lägg av nu" och det hela känns väldigt likgiltigt från hans sida. Är det så att guiderna kan "tröttna" på personen denne följer? Och har Pär gått och blivit lite småtjurig på mig? Eller är det kanske så att jag fått kontakt med någon helt annan än Pär? Är mycket bekymrad över detta, vill ju inte framkalla dåliga vibbar. Hoppas julen har varit bra 🙂 Får även passa på att önska gott nytt år! Med Vänliga Hälsningar /Johan

Hej Johan! Pär har inte blivit sur på dig, det känns som om någon försöker ta hans plats men ge inte tillåtelse till detta, Framtiden är svår att sia om då den rör sig men kräv ett svar av Pär och du får det. Du är orolig för något vad gäller din egen mediala utveckling och detta visar sig genom drömmarna. Ta det lugnt, ta framtiden som den kommer, tänk positivt och se positiva svar och lösningar på dina frågor. Allt kommer att bli bra! Gott nytt år! Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *