Ang. husdjur

Hej! Jag har en katt som jag älskar över allt annat! Näst efter mina barn förstås.Jag vet att även djur kan "spöka" efter sin bortgång. Jag skulle gärna vilja att jag hade min katt "kvar" i huset efter hans bortgång.Det är väl inget man kan framkalla eller styra själv så det blir så? Känslan av att ha honom kvar skulle ge en tröst efter sorgen när han en dag inte finns längre. MVH Susanne

Hej! En sak är säker och det är att du kommer att ha din katt kvar i minnet. Om ett djur eller en människa blir "kvar" som andar kan man aldrig veta. Men vi har fått in en hel del indicier som visar att även djur kan stanna kvar eller visa sin närvaro på något sätt. Dessutom beror det också i många fall på hur pass öppen man är för sådant. Det finns mediala träningar då man lättare kan "öppna upp sig" så att säga. Rekommenderar då dock att du söker någon form av kurs inom detta område så att allt går rätt till och att du inte släpper in saker som kan bli jobbiga. Lycka till!<br><br>/Patrik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *