Angående min Farfar, och min hund Tito

Hej! Jag har en sak som jag VERKLIGEN måste få veta. Min farfar, spökar i mitt rum, och de gör oxå min hund Tito. (Farfar dog utav canser och tito svalde kotlettben och fick ett i halsen, vilket gjorde så att vi var tvungen att avliva honom), Jag vet inte varför dom just gillar mitt rum… Men jag hade en väldigt nära kontakt med dom bäge 2. Min farfar dog i februari 2008, och min hund December 2009. När jag är inne i mitt rum, så känner jag mig orolig och rädd.. Kan de vara så min hund kände sig? Har kompisar som kan de spöken, och dom har sett både min hund o min farfar. En utav dom kan ta kontakt och prata med dom.. O hon har pratat med min farfar, och då samtidigt sett min förra hund, Kompis. Min fråga är följande: Ska jag hjälpa dom gå över?, Eller stannar dom kvar för att se att vi har de bra?… Tack i förhand 🙂 MYCKET VÄNLIGA HÄLSNINGAR 🙂 Sara 🙂

Hej Sara! De behöver hjälp att gå över men se till att det är någon som kan sin sak som gör det och tänk på att rena er och hemmet innan ev övergång. Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *