Är det morfar ?

Min morfar dog ca fyra år sedan. Jag är tolv nu. Mormor och morfar bodde (mormor bor där fortf) i ett stort hus m en källare som har en toalett. När morfar levde brukade han ALLTID gå på toa i källaren. En gång när mormor och mamma skulle åka och handla ville jag vara kvar ensam. jag satt och bläddrade i en tidning. Sedan hörde jag steg i trappen och sen vart det tyst ett tag… sen hörde jag att toaletten spolade. Jag vart jätterädd och vart fastfryst på sängen. sen hörde jag fler steg och dörrer till källaren stängdes. Var det morfar ? det har hänt fler gånger och min syster har känt att en hand höll hennes och jag känner att nån iaktar mig… fast inte på ett obehagligt sätt… mer bevakande Är det han ?? eller är det bara inbildning ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *