Är det någon eller är det bara inbilling? 2

Hej. Min sambo skrev en fråga till er för någon vecka sen : vem o vad? Datum: 2009-11-27 Från: Linus Andersson och Amanda Wernquist Fråga fotsteg som smugit sej på en bakifrån, kännsla av att man är iaktagen o ibland och kanske tillomed ovälkommen. fotsteg utanför sovrum. min sambo känt av att nån satt sej i sängen när hon legat där. saker har försvunnit o sen dykt upp igen på andra platser. vår fråga är vem o vad det är som gör detta. o är det fler än en? >> Svar på frågan Hej! Känns som om den ni känner av är bunden till marken eller huset. Kan ni skicka mer info om platsen ni bor på? Tack! Sen skickade jag in en fråga till er: Är det någon eller är det bara inbillning? Datum: 2009-11-30 Från: Amanda Wernquist Fråga Hej. Jag blev tillsammans med min sambo för 1,5 år sen. När jag var i hans lägenhet så kände jag mig konstant iakttagen och nästan ovälkommen. Vi flyttade ihop för ca 10 månader sen i min mammas gamla hus i Ronneby. Jag har aldrig känt något där innan. Men någon månad efter vi flyttade ihop så började jag känna mig iakttagen. Min sambo har hört fotsteg i källaren. Och jag har känt hur någon har satt sej i sängen när jag har varit själv. Jag blev inte speciellt rädd men det är obehagligt. Saker har försvunnit och sedan hittats på helt andra ställen. Jag tyckte det var väldigt obehagligt och det är en av anledning till varför vi nu har flyttat till en lägenhet i Sala. Är någon efter oss? Vem är det i så fall? Kommer det fortsätta? Hur blir man av med dom? Tack för svar! >> Svar på frågan Hej! Din sambo har en ung kvinna vid sin sida som ser honom som sin.Han har plockat upp henne på en plats någonstans och det känns som om han var på en turistvisning på ett slott odyl och i dess omgivning fanns hon. Hon kommer att stanna vid er sida om ni inte gör något åt det och det bästa är att få henne att gå över till andra sidan. Behöver ni hjälp maila mig så ska jag hjälpa er så snart jag kan. Jag undrar hur kan svaren vara olika när det ändå är Linus (min sambo) som är förföljd? Sen undrar jag om hon kan göra oss illa? Kan man göra något speciellt för att förhindra att onda andar eller andar överhuvudtaget kommer in i lägenheten? och hur får vi bort henne? Är hon ond? Kan han ha plockat upp henne i en turistvisning av en kyrka i Italien? Tack för svar! Och tack för en bra sida 🙂

Hej! Svaren är olika då infon jag får "delas" ut på olika sätt och det var väl meningen att du skulle få svaret och inte din sambo. Bättre svar kan jag inte ge! Hon verkar inte ond men vilsen. Hon kan mycket väl komma från kyrkan i Italien. Man kan sätta skydd på sitt hem och de som bor där och detta hindrar andar från att komma in. Om du skriver ett mail till mig ska jag skicka ett dokument till er där ni får tips om hur ni skyddar er och ert hem. Tack själv!:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *