är det någon hemma hos oss

Hej, så kul att hitta denna sidan jag känner mig som om jag har blivit dum ihuvudet på riktigt, vi flyttade i maj till detta gamla hus i norrhult. nu har jag börjat höra fotsteg i trappen till källaren, fotsteg upp till övervåningen, jag har hört en kvinna gråta, ett barn gråta, sett en svart gestalt går förbi närn jag ligger i sängen utanför dörren i hallen uppe, saker har börjat försvinna.. snälla vad är detta, är jag tokig eller är det något annat som bor hos oss=( tack på förhand.. en som är livrädd just nu.. Mvh Mia

Hej Mia! Du är inte dum i hövet!!! Huset du bor i har en sorlig historia men jag vet inte om det är själva huset eller marken som spökar. Det är ekon från en svunnen tid du hör vad gäller gråten. En kvinna födde ett barn som tyvärr gick bort i tidig ålder och det ser ut som av sjukdom. Säg till dem att det är du som bor där och att det är dax för dem att gå över till andra sidan. Säg till kvinnan att hon ska gå över till andra sidan där hennes barn finns. Barngråten är ett eko så att säga. Säg till dem att gå över och att du behöver lugn och ro de finner frid på andra sidan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.