är han med mig??

Hej Jag har en fråga för några år sen tog min allra bästa vän sitt liv och sedan dess har märkliga saker hänt mig ex så skulle jag med ett tåg men blev "stoppad" av något på vägen så jag missa tåget det tåget spårade ur och flera personer omkom. Jag hade en annan gång ett ärende in på banken men vart "stoppad" då också den banken blev en halvtimme senare rånad med tungt beväpnade personer. är det min kompis som är med mig??? vad vill han isf??? sen har jag en fråga till en vän till mig säger att min aura är grå och svart vad menar hon med det???? hur ska en aura se ut???? hur kan jag ändra så min aura får en bra färg igen???? tack för enunderbar sida med mängder bra både frågor och svar kramar

Hej! Det är din vän som ser till att du inte råkar illa ut. Han gör detta för din skull. Din aura speglar hur du känner dig själsligt och det du kan göra är att be din vän om hjälp, hjälp med att komma i balans igen. Använd dofter, goda tankar, meditation som renar dig inifrån och ut. Meditera och gå över dina chakran, se dem, rena dem en i taget. kan du inte så be din vän som ser din aura att hjälpa dig genom healing. Tack för dina fina ord! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *