är han rätt?

Hej För några månader sen skrev jag till dig och frågade om jag snart kommmer träffa den rätta efter allt dejtande. Jag chattar nu mycket med en 20 år äldre man som jag pratat och träffat innan men som det då inte blev nåt med. Han stämmer ganska bra med den beskrivningen du gav mig sist jag frågade. Han har frågat flera gånger om vi ska ses och vi har bestämt tillfälle men sen har han dragit sig ur varenda gång med olika ursäkter. Vill han egentligen ses nåt mer eller han menar inte allvar? Är han den rätta? kram

Hej! Han har dragit sig ur då han känner att han kanske inte är den rätte för dig. Han ser åxo lite på ålderskillnaden då han är osäker på om du stannar hos honom hela livet ut. Han är osäker helt enkelt. Om han är den rätte eller inte kan jag inte säga då det är du som avgör det:) Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *