Är lite nyfiken

Först och främst tack för ditt snabba svar. Jag är ochså nyfiken på om du vet varför jag såg denna bild på mitt tidigare liv och varför det har hänt så konstiga saker kring mig på sistone när det inte alltid har gjort det. käns lite som jag kan känna saker litegrann jätte tacksam för svar:)

Hej! Får så många frågor, kan du berätta mer om dig själv? Marijona Hej igen! Kollade din tidigare fråga: Varför man ser tidigare liv kan bero på många orsaker men det du råkade ut för verkar vara en traumatisk händelse i ditt förra liv och något i detta livet fick dig att minnas om du förstår vad jag menar!:) Du har en hel del runt dig och om du ger dig själv en chans kommer du att öppna dig mer och mer. Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *