Är min döde bror med mig?

Hej Jag undrar om min döde bror finns nära mig, känner av det ibland…eller kan det vara någon guide. I så fall kan du se namnet på guiden/erna?? Fråga 2: Kommer jag att flytta ihop med den mannen jag "dejtar" idag? Tack för er fina sida. /M

Hej Marra! Jag får sagt att en man som är nära släkt med dig brukar finnas kring dig någon dag i början av varje månad vid 4-7 på morgonen för att "se att allt är i sin ordning". Annars är denne man på andra sidan och har sina "uppdrag" vilket inte gör att han kan vara ständigt närvarande. Med tanke på signaturen, utgår jag då ifrån att denne man kan vara din bror även om han inte träder fram här och nu. När han dyker upp, kan han sätta sig på din sängkant för att titta eller hålla sig i bakgrunden därför att han inte vill "störas eller skrämmas". Den andra närvaron du känner är från dina två guider du ska ha omkring dig. Tyvärr framträder dessa inte här och nu, så jag kan inte beskriva dem men jag får sagt att det är en man och en kvinna(det verkar finnas en tredje,men den håller sig i bakgrunden). Jag får heller inga namn på dina guider här och nu. Angående din andra fråga så får jag inga tydliga svar eftersom det finns olika vägar som kan komma framöver. Att sia om framtiden är enligt min mening riskabelt, då saker kan förändra sig fort beroende på vad man gör,tänker osv. Saker och ting kan snabbt förändras. Vad gäller er relation kan jag uppfatta att du ska vara nogrann med att snabbt reda ut sådant som kan skapa missförstånde eller missförstånd över huvudtaget då ni kan "tala olika språk men mena samma sak" då detta kan vara en orsak som leder till onödig osämja och just…missförstånd. Låt tiden ha sin gilla gång och stressa inte fram något. Så båda är överens om saken och det inte blir den enes önskan eller den andres beslut.Förstår du vad jag menar?… Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *