Är ni verkligen seriösa?

Varför lägger ni då ut vissa personers fula kommentarer med exempelvis könsord i?? Vill ni vara så snälla att ta bort såna inlägg för det ser ju väldigt illa ut. Mvh!!

Hej! Jag som har hand om frågespalten är "ansvarig" för frågespalten och har som regel att ta mig rätten att ta bort olämliga ord,cecurera tråkiga kommentarer och rätta stavning osv.Tyvärr har jag inte "koll" på vad som sker på de andra sidorna i spökwebben.Därför ska jag genast skicka frågan vidare till Patrik/Kristian som är ansvarig för de övriga sidorna, då jag antar att du menar språket som används i gästboken? Vi strävar verkligen efter att vara opartiska,tillgänglig för alla åldrar och alla slags frågor inom det andliga och paranomala och givetvis seriösa. Jag tar din reaktion på ordet och för den vidare!Och tack för att du reagerar! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *