Armband – Fråga besvarad 2016-03-14

Hej!

Jag har tappat bort ett armband som är mig väldigt kärt. Jag har fått det av min pojkvän, och det är en silvrig kedja med berlocker på av olika slag.

Jag har bett husets andar att försöka vägleda mig och visa var det kan finnas, men utan resultat.

Är det något som du kan känna?

Tack för svar!

★ Fråga besvarad: 2016-03-14
    Fråga insänd: 2016-01-18

 

Hej !

Jag läste din insända fråga från Januari 2016 som fångade min uppmärksamhet  och  jag tänkte berätta  för dig att fick en uppfattning av ett armband när jag sökte genom  din energi från ditt mejl  och jag fick en glimt av en vänster arm som kändes kvinnlig och  armen hade en tröja eller möjligen jacka med en  uppdragen ärm i färgen  mörkröd eller  möjligen   kaffe brun  färgnyans.
Jag syftar nu till det specifika  armband med en havsblå sten, möjligen  en  liten Blå månsten  eller  en turkos sten och en pärlemor  färgad pärla , möjligen en  transparent  kristall  som hängde  i två, möjligen tre skilda berlocker bredvid varandra.

 

Miljön  gav känslan av någon som befinner sig på en galleria för att fika med vänner  eller möjligen på en stor marknad för att handla med vänner. Handen höll också i en plånbok, eller möjligen i ett mobil telefon fodral.

 

Jag hoppas det var din arm och att du funnit ditt armband och  att armbandet nu  är tillbaka till sin rätta ägare ! Dig ! 
Önskar dig det bästa!

 

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM
All Copyright EeWeeM Paranormal Andlig Rådgivare Spökwebben & Crew Spökwebben

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *