Återfödelse, ett tvång???

Jag undrar vad ni tror och tänker om återfödelse. På många låter det som att ALLA som dör, förr eller senare återföds på jorden. Detta tycker jag låter som en riktig mardröm…MARDRÖM. Jag vill inte tillbaks hit. I synnerhet inte då man sällan tycks minnas att man varit här förut. Man ska alltså tillbaka till ett nytt liv, göra om alla fel och misstag, fundera över alla djupa frågor IGEN, och aldrig förstå någonting. HEMSKT! Om det nu ändå skulle vara så… Vad tror ni händer med "själarna" när jorden inte längre går att bo på? Någon gång måste ju återfödelsen sluta? Eller kommer det bli en ny jord med nya förutsättningar? Jag inser att detta är frågor som ni omöjligt kan ha några klockrena svar på, men jag funderar så mycket på det, och skulle verkligen uppskatta att få bolla idéerna med andra intresserade. mvh Ronja

Hej Ronja! Jag tycker det är kul att bolla tankar och nu kör vi!:) Personligen tror jag inte på att man måste återfödas utan detta är ett val som alla själar får göra. Vill de återfödas gör de det och vill de inte stannar de kvar på andra sidan. Jag tror inte att återfödelsen någonsin kommer att upphöra, vart skulle alla de själar ta vägen? Om och när det är tid för vår moder jord att upphöra existera finns det redan utvägar och detta på nya planeter, ny jord med nya förutsättningar. Det är ingen som kan ge rena svar på dina frågor och tur är väl det känner jag! Vad tråkigt om allt hade ett svar!! Bollar gärna frågor med dig, tycker det är kul och jag har chans att lära mig så mycket mer!! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *