Besatt av demoner-utdrivning/bot

Hej! Jag har en fråga om demoner, jag känner en person som vill vara anonym som efter ett besök hos en spåtant/medium/empatiker fått reda på att hon/han sedan födseln varit besatt av en mörk gestalt eller demon som man nu kan kalla det och är nu rädd att skada folk i sin omgivning, något som redan visats tecken på… jag är själv lite empatiker men har aldrig kännt något mörkt runt denna person som till synes är som vem som helst, glad trevlig och charmig. Min fråga är: finns det något bot? Är det en fråga om psykologi eller måste man eventuellt gå igenom en excorsism? jag har lovat att be för personen, kan det vara till hjälp? Hoppas på snabbt svar

Hej! Be din vän vända sig till mediumet för hjälp då hon/han kan hjälpa din vän att bli av med detta mörka. Be Himlen och änglarna om hjälp och skydd. Bönens makt är stor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *