Besök i drömmen.

Hej, år 2003 dog min ena faster. Jag hann inte träffa henne efter att jag & min man kommit hem från vår bröllopsresa. Det tycker jag är trist. Liten tid efter detta fick jag veta att jag väntade barn. Så häftigt. Känns som om min faster på något sätt visste detta och redan mött mitt barn fast jordelivet inte bidragit till det. Vet du något? Kan det vara så? Sen drömde jag en natt att det stod eller fanns en gestalt bredvid min säng. Nu osäker på om jag faktiskt vaknade också men var inte helt vaken utan såg denna gestalt som bara fanns nära och sen sov jag vidare. Fick starka känslor att det var min faster men kan det ha varit någon annan släkting också? Det var strax efter min fasters bortgång och jag var gravid då. Tacksam för hjälp.

Hej! Din faster följer dig och finns vid din sida. Hon har träffat din bebis och hon kommer att skydda h*n som hon skyddar dig. Det var henne du kände och såg vid din säng.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *