Blev attackerad i natt

Inatt när jag skulle sova så låg jag ju självklar i sängen.. blundade och försökte sova.. Jag känner ju att jag inte är ensam i sovrummet.. men iallafall.. helt plötsligt så får jag en smäll i huvudet.. smällen var så hård så att mitt huvud flyttades bakåt och jag fick en otrolig jobbig huvudvärk.. Sen kände jag blodlukt.. vad är det som händer???? Det var det värsta jag har varit med om.. Visst h*n/dom har ju varit där med mig förut.. dom har klappat på mig men inget mer.. men jag känner ju deras närvaro hela tiden.. Men nu när dom börjar gå till personligt angrepp så börjar det gå för långt.. Vad ska jag göra???? Accepterar INTE att dom gör så här.. Jag har barn hemma oxå och varav ett ligger i samma sovrum som mig.. HJÄLP!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.