Borgvattnets prästgård – Fråga besvarad 2013-10-08

Har ni varit och undersökt Borgvattnets prästgård ännu ???

★ Fråga besvarad 2013-10-08

Hej!

Jag vet inte om bröderna Jönsson har varit i Borgvattnets prästgård eller om de tänkt åka dit. Jag får nog ta och fråga dem om den saken.

Jag har själv heller inte varit dör men av den enkla anledningen att jag helt enkelt vägrat. På den tiden jag var tonåring och  bodde i det länet så hade jag nära vänner som bodde alldeles nära och besökte platsen och deras berättelser skrämde livet ur mig på den tiden så …jag vägrade sätta min fot i huset…;) men idag…hm…idag skulle det onekligen kunna vara en intressant plats att besöka och utan ett ord och med helt nollställd hjärna bara ägna sig åt ren vetenskaplig dokumentation med den teknik som bröderna Jönsson använder sig av och visst det skulle vara intressant att se om det förekommer några fenomen eller…om det går att slå fullständigt hål på myten kring Borgvattnets prästgård.

De enda jag hört ryktesväg av de jag känt som besökt huset är om gungstolen som slänger av den som sitter i den eller kring ett visst fotografi som följer en med blicken. Men som sagt…jag kan inte bekräfta något då jag aldrig varit där.

eller…jag vill helst inte titta är väl mer sant… 😉

Jag slänger över frågan till bröderna och ser om de varit där eller funderat på ett besök i framtiden.Ok

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *