Byte av namn o adress

Jag har skickat in många frågor till dig och det finns bekanta till mig som också gjort det, Eftersom bekanta ofta kan varandras namn och mailadresser så kan de också förstå om någon fråga tillhör en vän. Därför undrar jga: Kan jag byta ut mitt namn o använda mig av ett andranamn tex och även byta ut mailadressen kan du fortfarande svara ändå om man använder felaktigt namn o adress

Hej! Ja oftast märker jag eller snarare känner igen "signaturen" i en persons aura oavsett olika namn eller epostadresser denne använder sig av.Auran och guider är ju desamma. Visst kan detta ändå göra att jag blir förvirrad för en stund men jag brukar ändå tillslut "upptäcka" om det är samma person. Men för att slippa onödig förvirring kan du skicka till mitt privata mejl eller via spökmejlet vilket nytt namn/epost du tänkt använda eftersom jag ibland behöver gå tillbaka till tidigare frågor för att länka eller "påminna mig" om vad något handlade om. Allt för att spara tid och slippa "börja från början. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *