De är något som skrämmer mitt barn?

Hej mitt namn är sandra och jag måste fråga vad jag ska göra.de är såhär att jag har ett barn på snart 2 år och han vägrar vara i sitt rum han säget att de är en gubbe där och han pekar alltid mot samma hörn i sit sovrum.Om man sitter med han i hans rum då leker han där men om du reser dej upp och tänker gå ut då får han riktig panik och kastar sej ut ur rummet.Jag har nu bytt rum med han och nu kan han sova i sitt rum själv han leker där också själv nu.Men jag och 2 kompisar låg och pratade i min säng för ett tag sedan mitt i natten och hörde ett ganska högt skrik från en persson med mörk röst och de har börjat hände jättemycket saker i min lägenhet sen jag bytte rum med min son..Jag funderar på att flytta men jag trivs där så jag undrar omde finns något man kan göra för att få bort de som är där eller är de jag som fantiserar?? MVH Sandra

Hej Sandra! Det du beskriver, har vi fått in åtskilliga rapporter om… det vill säga, att det du beskriver faktiskt inte är så ovanligt som många kan tro. Självklart ska man inte utesluta naturliga förklaringar, men om vi ska se det från andra synvinkeln så har jag lite kommentarer. Barn kan i regel se så mycket mer än vi "vuxna" (när man nu blir det), men deras sinnen är inte lika styrda, som våra blir med åren…de är öppna för allt! Jag har i tidigare frågor till besökare alltid rekommenderat en sak – att högt och tydligt säga till "spöket" att försvinna. Man ska vara vänlig, men bestämd. Det är det första man kan göra. Om inte detta hjälper, finns fler lösningar. Återkom till oss då om du har frågor angående detta. Men vad har du mer upplevt för konstigheter sedan ni bytte rum? Vore intressant att höra! Hoppas att det löser sig! / Mvh Patrik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *