Den försvunna ringen… (2005)

Det hela började.. när min far låg svårt sjuk på sjukhuset.. jag bodde i fars hus, och passade hunden. En morron när jag, skulle ta på mig mina smycken var en ring totalt försvunnen.. en ring jag fått av min mor en gång i tiden( när hon levde) jag älskade den ringen.. det var ett minne. jag funderade mycke på vad den tagit vägen.. vi hade stor städning dagen innan far skulle komma hem.. men ingen ring hittades. När far varit hemma i några dagar så skulle jag dammsuga till far.. så jag tog fram dammsugaren, och började suga.. DÅ PLÖTSLIGT RINGEN KOM RULLANDE UNDER KÖKSBORDET.. och stannade mitt framför mig.. jag bara stod och gapade och kallade på far.. ringen viskade jag till far när han kom ut i köket.. vi stod länge och tittade på varandra innan" jag blev färdig att plocka upp ringen.. från golvet. Jag kan än idag inte förstå vad den kom ifrån, jag dammsög inte ens i närheten, från där den kom..men jag blev alldeles överlycklig, för det var ju en present jag fått precis innan mor gått bort 2002 Jag tror att det var min döda mor som hämtat ringen, och när far kommit hem och allt gick bra.. så tror jag mor ville ge tillbaka min ring.. för att visa att hon var med mig från ande världen.. när far var sjuk.. men nu när allt gått bra så ville hon lämna tillbaka den igen.. ovh visa att hon funnits där för mig. 2009 gick tyvärr min far också bort..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *