Det är jag igen.

Hej, Det är jag igen jag skulle bara tillägga att jag till och med kan prata med de döda i drömmar. En gång när min farfar hade gått bort i cancer. Drömmde jag ungefär 3 dagar eter att han satt i en luft balong där det stog Hej då. När han levde hade han alltid velat flyga tex luft balong men fick aldrig tid att göra det.

Hej Klason! Jag har besvarat din förra fråga i frågespalten och fortsätter på samma tema. Att prata med döda i drömmar är ett sätt att använda sig av, för att kommunicera med andar.Det är vanligt. Antagligen syftade din dröm till hur du fick se din farfars sista önskan uppfyllas,fast i andevärlden.Detta för att visa att han har det bra och har gått vidare. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *