det e nån bakom mig jag svär!!

Det hela började när jag var liten ca 5 då jag och min pappa satt i vardags rummet och läste varsin tidning, alla fönster och dörrar var stängda men så helt plötsligt öppnades och stängdes en glasdörr till vårt skåp. Jag och pappa tittade bekymrade på varann. Några år senare flyttade min familj och jag till ett nytt hus och då började skumma saker hända runt omkring i min omgivning, jag kände mig verkligen iakttagen och förföljd. sen gick det några år och jag började verkligen tycka om det nya huset och mina nya vänner så en kväll då jag och mina två bästa vänner Mathilda och Lisa, vi skulle leka blindbock i mörkret hemma hos lisa ( hon bor i en gammal herrgård) iaf jag skulle va blindbock och fick sätta mig i mitten av rummet och räkna till tio men jag fuskade lite och tittade lite lätt var dom va men då var jag helt säker på att det var nån bakom mig jag fick typ en side blick och såg en halvgammal man i stora kängor som bara tittade ner på mig jag blev skit rädd och skrek o grät som en idiot!! Jag skrek åt Lisa att tända lampan när hon gjorde det det kändes fortfarande som att han var bakom mig så jag vågade inte vända mig om Lisa sa att det inte var nån där jag ville inte tro det så jag blunda och sprang ut ur rummet. För bara några månader sen var jag ute och cyklade på en skogsväg solen sken starkt och klart, jag tog vägen förbi några gamla lager och precis vid avfarten in till dom såg jag en svart människoskepnad som var där en liten stund sen försvann den bara så där!!? weird or what?? Sen för bara två veckor sen kanske skulle jag gå till skolan min bror var på övervåningen och borstade tänderna, då passade jag på att stänga av tv:n när jag gjort det sätts den på igen jag stänger av men den fortsätter att sättas på jag väntade för att se om nånting hände och då började den byta kanal efter kanal efter kanal… Jag blev skit rädd stängde av och små sprang till skolan. När jag gick kändes det verkligen som om nån följde efter mig, på väg till skolan måste jag gå över en bro när jag va precis i mitten av den känner jag knackningar under bron just där jag stod. Jag blev ännu räddare och sprang där ifrån utan att vända mig om och se efter. Sen dess har det pågått många underliga saker som jag inte riktigt kan förklara…..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *