Div. saker som hänt här hemma

För ungefär ett år sedan, efter jag och några vänner hade varit i borgvattnets prästgård och övernattat, hände det lite skumma grejjer här hemma. Bland annat så vaknade jag vid flera tillfällen av vad som kändes som ett slag i ansiktet, slaget var inte speciellt hårt, men tillräckligt för att jag skulle kunna vakna. Sen har det oförklarligt rasast hyllor och tex. ljusstakar har hamnat på oförklarliga ställen. Jag har även sett en telefon verkligen glida mot mig på en helt plan yta för att sedan falla ner i mitt knä. Nu har jag bytt sovrum också, å i det nya sovrummet får jag alltid orber på alla kort och det är ofta väldigt kallt trots element. Men jag känner inget ondskefullt direkt och jag sover väldigt bra om nätterna. Så min fråga är, var/är detta något jag fick med mig hem därifrån, eller är det något som finns här hela tiden? Och vad/vem var det isåfall? tack på förhand! MvH/victor

Hej Viktor! Det känns som om du fått med dig en ande hem- någon som fattade tycke för dig! Men om hon kommer från prästgården är jag inte hundra på men i dess närhet. Det är en ung kvinna 16-21 skulle jag tro, långt, mörkt(svart?), rakt hår, klädd i ett vitt gammaldax linne. Känns som om hon är mer än en person och namnet kan börja på E.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *