e det något skumt

Jag bor i ett radhusområde i det huset jag bor ligger 4 lägenheter, ibland tror jag allt här är hemsökt, i det huset jag bor är bara barnfamiljer minst ett barn i tre av lägenheterna är aggresiva och har fått diagnos ADHD inkl min dotter 16 år nu börjar mina minsta bli aggresiva, vi är slutkörada som bor här har ingen ork huset nästan förfaller, och pratade om detta med grannen dom har precis samma problem, känner ofta lukt från piptobak jag rökar men detta är så tydligt både inne och ute det finns ingen i hela området som röker pipa, saker har hänt och har fått svar från medium att jag har besök som kommer och går men det har jag nog alltid haft detta är värre jag somnar bara jag kommer inomhus eller så måste jag sitta ner för benen inte bär mig, kan du rensa hos mig så vi får en annan energi här hemma och tala om vad det är.

Hej! Det är någon som terroriserar dig och din familj och gör dig trött och håglös. Mannen vill inte att ni ska bo där och han tycker inte om de barnfamiljer som bor på hans mark. Det bör finnas en gård eller liknande runt er eller ha funnits på marken där ni bor. Han är en envis rackare och han finns på ert område. Jag kan rensa men jag behöver en adress eller foton på stället ni bor på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *