e nt rädd men de e värkligt

Hemma hos mig asså de e typ 22 år sedan de bygdes men vi flyttade hit 2004 och de hade dött fett många mäniskor och djur här och jag ska berätta den värsta sak som hände och de e sant! Jag spelade ps2 (Black) och sen var jag och hämtade kläder i mammas och pappas gaderob. Då öppnade jag och tog kläder och stängde gick för att spela igen kom tbx och då var den öppen igen. Ropadem och frågade mamma o pappa om de hade varit där men det hade de inte. Var lite förvirrad. Sen skulle jag gå ut och spela fotboll då välte ett skåp och alla min skivor rakt i golvet. Tänkte att jag skulle ta upp de när jag kom in. Sen gick jag in så sa jag:VART FAN E MINA SKIVOR !!! Då låg de under min soffa helt sinnes sjukt. Sen på natten typ kl:00:03 skulle jag lägga mig då kollade jag ut igenom fönstret då såg jag någon/något som sprang igenom staketet. Jag tänkte: Säkert ett djur -.- men de va de nt för jag hörde ett jävligt högt skrik. Och gick och la mig igen vaknade klockan va typ 12.00 mina föreldrar hade åkt till jobbet ba jag hemma sen gick jag ut från rummet allting hade rasat t.ex.:hyllan, en korg och en stol. Och jag bor på en bondgård med as gamla hus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *