Efforts in vain?

Hej Börjar med att tacka för det jobb ni gör. Hoppas ni och vi inte tröttar ut er alldeles. En grej bara till jag måste fråga som jag undrar över: Kastar jag bort min tid med knåpandet på mitt manus som tagit tio år+ hittills till och från? Det förfärdigas inte för mitt nöjes skull utan om det är nån mening med att lägga ned energi på det ska det vara för andra att ta del av även om det betyder mycket för mig själv. Bör jag lägga ned det eller finns mening med att fortsätta? /KL

Hej KL! Fortsätt skriva och när du är färdig skicka det till olika bokförlag. Du får hem det några gånger men någon kommer att fastna för den när den ligger rätt i tiden. Ta fram den energi du har som reserv och skriv klart så du kan börja med nästa alster! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *