Efter döden

Jag vet inte om denna fråga är ställd förut, men i så fall blir den ställd igen: Om man längtar efter att få träffa någon älskad människa efter döden som har dött innan en själv, kan man träffa den människan efter döden, även om den personen har återfötts som en ny människa innan man själv hann dö? Det påstås ju inte finnas någon tid i andevärlden. Får man veta vem den personen har återfötts som?

Hej! Detta är ett område som det tvistas om ganska mycket och jag kan bara säga vad min uppfattning är och du kommer att komma underfund hur din tro ser ut. Jag tror att man får träffa personen ifråga genom drömmar, kontakt vid seans mm mm men någon kontakt efter ev återfödelse tvivlar jag på men vem vet?! Jag har en väninna som gick bort för 4 år sedan, en månad innan hon skulle fylla 40 och hon finns vid min sida ofta och hon har tagit på sig rollen som min mentor till och från, särskilt när hon tycker jag tagit fel beslut! Detta tog ett par år men din vän kanske kommer till dig på samma sätt. Ha tålamod och tron så kommer svaren till dig. Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *