En fråga…kankse två

Kan en ande se ut exact som en mänsklig figur? Sådana guider/änglar som du har Ewee, kan dom säga saker till dig som är hemliga för oss levande?(typ förklara hjur andra sidan ser ut och hur det är att leva där osv.) Får man fråga din ålder "EeweE"?=) Där har du tre frågor=) Tack för denna grymt bra sidan=)

Hej! Toppen att du gillar spökwebben! Som svar på din första fråga.Ja en ande kan se ut som en människa men inte i samma fasta form eftersom de inte är av materia utan eteriska. Andra frågan: Hemliga och hemliga.Inget är egentligen hemligt!Men om jag frågar så visst får jag svar eller får följa med på en astralresa och titta själv.Det gäller att ställa rätt fråga till rätt guide vid rätt tillfälle. Änglar talar inte.De brukar inte svara på någonting. De handlar/ingriper/gör. Alltså jag kan be dem om hjälp men då måste jag veta exakt vad jag ska ha hjälp med,vara tydlig samt precisera vilken ängel jag ber om hjälp.Men ljusänglar ingriper bara när det verkligen är katastrofläge.Eller för att skydda. Svartänglar eller "fallna" eller vad man nu vill kalla dem fungerar annorlunda. Och din sista fråga som jag inte riktigt förstår varför det skulle vara intressant men jag är 37år ung;))! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *